Narodna stranka - REFORMISTI

Narodna stranka - REFORMISTI

Saborska zastupnica Reformista Natalija Martinčević danas je u Saboru pozvala Vladu RH da odmah na sutrašnjoj sjednici donese odluku o imenovanju povjerenika kako bi se izbori u Varaždinu održali što je prije moguće i kako bi se izbjegle daljnje štete za građane Grada Varaždina.

Projekti koji su objavljeni kao dio Strategije razvoja Varaždinske županije, koje osmišljava, projektira i vodi Županija su već objavljeni u vrijeme mandata župana Čačića stoga ne vidimo svrhu javne rasprave.

Reformisti su jedina stranka koja je uz SDP podržala proračun Grada Varaždina za 2023. godinu i kao ključni partner stabilnosti vlasti u gradu danas i sutra, tražimo od gradonačelnika Bosilja da spriječi nezakonito podizanje cijena usluge parkiranja u Gradu Varaždinu. 

Prelazak iz kune u euro, a koji se pretvorio u val novih poskupljenja i zahvatio veliku većinu proizvoda i usluga, opravdano izaziva ljutnju građana. Na žalost, kao i uvijek do sada kada je HDZ-ova Vlada suočena s problemom čije rješenje zahtjeva stručnost i organiziranost razotkriva se potpuna nesposobnost HDZ-ovih stranačkih kadrova. Promjena valute u vrijeme snažne inflacije još je jedan test na kojem Vlada pada, a građani plaćaju.

Saborska zastupnica Reformista Natalija Martinčević, voditeljica Međuparlamentarne skupine prijateljstva Hrvatska-Čile kao dio delegacije predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića u posjetu je Republici Čile. Tijekom službene posjete Čile-u zastupnica Martinčević prisustvovala je i zajedničkoj sjednici Senata i Zastupničkog doma Kongresa Republike Čile.

Reformisti grada Zagreba okupili su se ispred tržnice u Dubravi povodom akcije prigodnog darivanja pšenice građanima povodom nadolazećih blagdana. Unatoč hladnoći u ugodnom razgovoru s građanima uspjeli su podijeliti 500 komada paketića Božićne pšenice.

Utorak, 06 December 2022 10:37

Poziv Sv.Nikola Martijane

Općina Martijanec i ove će godine prigodnim darovima razveseliti svoje najmlađe stanovnike povodom blagdana svetog  Nikole. Darovi će se dijeliti u utorak, 06.12.2022. godine, između 9,30 i 10,00 sati kod vrtića Vlakić Martijanec i Osnovne škole Martijanec.

Svi prihvaćeni amandmani za Sjever manji su od 0,03% državnog proračuna. Reformisti su protiv HDZ-ovog državnog proračuna jer je loš i štetan za Hrvatsku s ključnom porukom podcjenjivanja i omalovažavanja svih građana Sjevera, a posebno građana Varaždinske županije!

Danas, 22. studenog 2022. godine, održana je konferencija za medije na kojoj su sudjelovali predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin Robert Vugrin, predsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina i nositeljica liste Reformista Zdravka Grđan i vijećnica u Gradskom vijeću dr. Mirjana Kolarek-Karakaš.

Stranica 1 od 82
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”