Narodna stranka - REFORMISTI

Narodna stranka - REFORMISTI

Danas je u Petrijancu otvorena nova stambena zajednica koja posjeduje smještajni kapacitet za ukupno petero korisnika.Pružatelj usluge je udruga „ZIPKA“ , a prigodnoj svečanosti prisustvovali su i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, ravnateljica Osnovne škole Petrijanec Valerija Paljak, Marina Hoblaj, predsjednica Udruge udomitelji za djecu, predsjednica Udruge Zipka Bernarda Nada Furjan te tajnica Udruge Stana Vereš. Varaždinska županija podržala je  uređenje ove kuće sa 18 tisuća kuna.

Varaždinske Toplice posjetio je Sveti Nikola, a s građanima se družio na poziv Narodne stranke – Reformisti Varaždinske Toplice. Druženje je počelo u 16h na Trgu, uz podjelu prigodnih slatkih paketića, ali i topli čaj. Topličanci su proveli ugodno poslijepodne u društvu dragoga gosta te na taj način obilježili ovaj dan posvećen zaštitniku djece i pomoraca. Sveti Nikola bio je poznat po dobročinstvima i čudesima, tako da su njegov dan Topličanci rado iskoristili za ugodno druženje sa svojim sugrađanima.

Čak 27 smještajnih i ugostiteljskih objekata s područja Varaždinske županije postali su dio Cylist Welcome mreže, koja označava da biciklistima nude višu razinu kvalitete usluge. Ploče s vizualnim identitetom i oznakama kategorizacije standarda „Cyclist Welcome Quality“ predstavnicima objekata dodijelila je u Županijskoj palači danas, 4. prosinca, Natalija Martinčević, posebna savjetnica župana i predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije.

Predsjednica turističke zajednice Varaždinske županije i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević danas, 3. prosinca, održala je prijem za Regionalni tim kuhara Varaždinske županije koji je sudjelovao na Svjetskom kulinarskom kupu. Svjetski kup održan u Luksemburgu od 24. do 29. studenog ove godine.

Ponedjeljak, 03 December 2018 17:32

HDZ u koaliciji s HNS-om i na lokalnoj razini

Na sjednici gradskog vijeća Grada Ivanca 30. studenog  izglasan je proračun za 2019. godinu kojeg su podržali sedam vijećnika HNS-a, četiri vijećnika HDZ-a i jedan vijećnik HSU-a, dok su suzdržani  bili vijećnici SDP-a te nezavisni vijećnik Nikola Vidoni. Upravo iz tih glasova vidljiva je koalicija HDZ-a i HNS-a na lokalnoj razini.

Učenici, predstavnici 35 osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije su u subotu, 1. prosinca, okitili božićno drvce u atriju Županijske palače, i to ukrasima koje su sami izradili. Atrijem su odzvanjali zvukovi božićnih pjesama i recitacija koje su izvodili učenici OŠ Šemovec i OŠ Petrijanec te Varaždinsko obrtničko glazbeno društvo i ženska vokalna skupina Allegre, a posjetitelji su mogli uživati u slasnim delicijama i toplom čaju.

U Općini Sveti Đurđ započeli su radovi od rotora prema naselju Hrženica. S obzirom da je ta prometnica godinama bila problematična u inivcijativu za obnovu uključila se vijećnica Općinskog vijeća Nadica Crnković (Reformisti). Obnova ove prometnica i izgradnja staze bila je u zajedničkom programu liste za Općinsko vijeće Reformisti - HSS-SDP pa prošlogodišnjim lokalnim izborima.

Županijsku palaču posjetili su u pratnji svojih učiteljica učenici trećih razreda 6. osnovne škole Varaždin   te su se tom prilikom upoznali s bogatom poviješću same Županije, razgledali cijelu palaču te odslušali priču o slavnoj husarskoj postrojbi. Ispred same palače pozdravio ih je župan Radimir Čačić, a  susreli su se i s posebnom savjetnicom župana Natalijom Martinčević koja im je poželjela dobrodošlicu, zaželjela im puno uspjeha u učenju, usvojenih novih znanja te  svako dobro u nadolazećoj godini.

Inicijative za poboljšanjem uvjeta na cestama u Pribislavcu i Maloj Subotici, koje je proljetos pokrenuo predsjednik međimurskih Reformista Ivica Baksa, dale su konkretne rezultate. Podsjetimo, Baksa je na sjednici Županijske skupštine krajem ožujka zatražio da su ubrzaju radovi na uređenju ceste kroz Pribislavec.

Proteklog vikenda međimurski Reformisti osnovali su novu organizaciju stranke i u Domašincu. Za predsjednika je izabran Marko Bubek, potpredsjendik je Stjepan Strahija, dok je dužnost tajnika povjerena Ivanki Bubek.

Stranica 1 od 26
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem