Skupština Instituta u Nürnbergu

Skupština Instituta u Nürnbergu

Zagreb, 10. svibnja 2023. – Na Glavnoj skupštini Instituta europskih demokrata u Nuerembergu održanog 08. i 09. svibnja 2023. u ime Narodne stranke – REFORMISTI sudjelovali su Radimir Čačić, predsjednik Reformista i Natalija Martinčević, potpredsjednica Reformista. Tijekom Glavne skupštine raspravljen je plan aktivnosti koje će Institut provoditi tijekom 2023. godine.  

Više...
Reformisti podržali predloženi proračun Grada Varaždina

Reformisti podržali predloženi proračun Grada Varaždina

U novom sazivu Gradskog vijeća Grada Varaždina, nakon održanih izbora 16. travnja, Reformisti su jedna od tri stranke i dvije nezavisne liste čiji su predstavnici izabrani u Gradsko vijeće. Kao što smo i naglašavali i dalje ćemo biti konstruktivni i zalagati se za sve programe koje smo komunicirali tijekom predizborne kampanje 2021. i ponovili u kampanji 2023. Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća podržali smo predloženi proračun jer je nužno da Grad Varaždin počne funkcionirati te da se barem pokušaju nadoknaditi dvije izgubljene godine. I dalje ćemo podržavati sve dobre i kvalitetne programe i projekte, a upozoravati na sve ono što bi bilo na štetu naših građana.

Više...
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”