Kava s Čačićem

Kava s Čačićem

Drage Varaždinke i Varaždinci,

pozivam vas na druženje i razgovor o aktualnim gradskim, županijskim i nacionalnim političkim ali i svim ostalim društvenim temama. Kroz razgovor, pitanja i vaša razmišljanja i prijedloge pokušajmo zajedno osmisliti najbolja rješenja za poboljšanje kvalitete života naših građana. Na kavi će biti prisutni i moji suradnici kao i saborska zastupnica Natalija Martinčević. 

Više...
S velikom tugom ispratili smo na vječni počinak Krešu Ceranića

S velikom tugom ispratili smo na vječni počinak Krešu Ceranića

S velikom tugom ispratili smo na vječni počinak našeg prijatelja, jednog od osnivača naše stranke Krešu Ceranića. Krešo je bio predsjednik mjesnog odbora Posavski Bregi, predsjednik Reformista Ivanić Grada, vatrogasac i prije svega dobar čovjek koji je na život gledao uvijek uz dozu humora. Bio je omiljen među Reformistima. Dragi prijatelju, pronađi svoj mir! Tvoji će te Reformisti pamtiti s ljubavlju i poštovanjem.

Više...
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”