Priopćenje za medije_Gradsko vijeće Grada Varaždina

Priopćenje za medije_Gradsko vijeće Grada Varaždina

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina vijećnik Reformista Devid Kos uputio je pitanje gradonačelniku, a koje se odnosi na besplatne ulaznice za kazališne predstave za studente, koji su to pravo imali prije, no do trenutka održavanja sjednice Gradskog vijeća obavijest koja se odnosi na studente nije postojala na web stranici HNK Varaždin.

Više...
Priopćenje za medije - Gradska organizacija Varaždin

Priopćenje za medije - Gradska organizacija Varaždin

Reformisti Gradske organizacije Varaždin prijavili su ukupno 84 projekata putem prijave za Participativni proračun Grada Varaždina za 2024. godinu. Od kada je uvedena mogućnost prijava komunalnih projekata putem ovog sustava prijava, redovito se prijavljuju projekti koji su od velike važnosti za svakodnevni život građana. No nažalost samo mali dio njih, točnije otprilike 10% je do sada realizirano i to unatrag 2 godine, dok se ostatak prepisuje i ponavlja iz godine u godinu što ide direktno na štetu naših građana.

Više...
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”