Ivana

Ivana

Zagreb, 15.rujna 2023. - Na konferenciji za medije održanoj danas u Hrvatskom saboru predsjednik Narodne stranke – Reformisti Radimir Čačić i saborska zastupnica i potpredsjednica stranke Natalija Martinčević kritizirali su mjere pomoći građanima koje je jučer predstavila Vlada RH.

Predsjednik Reformista Radimir Čačić i saborska zastupnica Natalija Martinčević zajedno s kolegicama i kolegama iz predsjedništva Gradske organizacije Varaždin  i Županijske organizacije Varaždinske županije posjetili su 25.-ti varaždinski Špancirfest. U društvu Reformista Špancirfest su posjetili i bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, predsjednik IDS-a Dalibor Paus, predsjednik Fokus-a Davor Nađi, saborski zastupnik Damir Bajs te član predsjedništva Fokusa Dubravko Ponoš.

Izaslanstvo Reformista posjetilo je posljednje počivalište dr. sc. Savke Dabčević-Kučar povodom 14. godišnjice njezine smrti. Uz predsjednika Reformista Radimira Čačića, u izaslanstvu Reformista bili su i Anita Velić Fabijanić i Leo Penović.

Saborska zastupnica Reformista Natalija Martinčević u slobodnom govoru u Hrvatskom saboru ponovno je upozorila na beskonačne kolone i gužve na našim autocestama odnosno na naplatnim kućicama. 

Srijeda, 28 June 2023 10:20

Priopćenje - Gradsko vijeće

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća vijećnik Reformista Devid Kos uputio je gradonačelniku pitanje vezano za bazne stanice jednog teleoperatera koje se nalaze na zgradi Doma zdravlja u Kolodvorskoj ulici, a Odluku o produljenju ugovora na 10 godina donijelo je Upravno vijeće Doma zdravlja i ravnatelj Doma zdravlja (HDZ), a konačnu suglasnost dao župan Anđelko Stričak (HDZ).

Ponedjeljak, 19 June 2023 10:19

Reformisti – inicijativa za umirovljenike

Predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI Radimir Čačić i saborska zastupnica Reformista Natalija Martinčević održali su danas u Hrvatskom saboru konferenciju za medije.

U subotu, 10.lipnja, DVD Čičkovina obilježio je 90 godina postojanja.Obilježavanje je započelo pozdravima i čestitkama koje su domaćinima uputili brojni DVD-ovi: Martijanec, Slanje, Hrženica, Donji Kraljevec, Hrastovljan, Zamlaka, Jalžabet, Prelog, Štefanec, Madraševec, Vrbanovec, Sudovčina,  Sveta Marija.

Pozivamo sve navijače i zainteresirane za sport i dobru zabavu da nam se pridruže za vikend, 17. i 18. lipnja u Martijancu, gdje će se održati proslava 50. godišnjice ŠNK ''Polet Martijanec''.

Danas je u prostorijama Općine Trnovec Bartolovečki načelnica Verica Vitković uručila novčane naknade roditeljima djece rođene u prva tri mjeseca ove godine. Podijeljeno je čak 12 naknada, a načelnica Vitković čestitala je roditeljima na prinovama, ali i najavila gradnju dječjeg vrtića:

Stranica 1 od 3
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”