Ivana

Ivana

Petak, 19 April 2024 12:21

Priopćenje IZBORI 2024.

Narodna stranka-REFORMISTI zahvaljuje građanima na velikoj potpori i glasovima kojima su potvrdili važnost i značaj Reformista posebno u Varaždinskoj županiji.

Narodna stranka – REFORMISTI održala je danas druženje s građanima u Varaždinu i predstavljanje programa za izbore za Hrvatski sabor 17.4. 2024.

 Lista br.15, kandidat br.13 Radimir Čačić

Predsjednik REFORMISTA Radimir Čačić posebno je govorio o programu stambenih politika jer je daleko najveći i najkompleksniji problem s kojim se suočava hrvatsko društvo i hrvatska država demografski slom, a jedna od ključnih pretpostavki u njegovom rješavanju je priuštivo stanovanje.

Najveća prevara ovih izbora je Lista Matije Posavca Nezavisna platforma Sjever. To je lista koja na prvo mjesto stavlja Matiju Posavca koji zbog činjenice da je župan ne može biti saborski zastupnik pa je opravdano pitanje građana;  tko će ukoliko i dobije jedan mandat umjesto njega u Sabor?

Narodna stranka – REFORMISTI tradicionalno je danas povodom Uskrsa darivala svoje sugrađane na Gradskoj tržnici u Varaždinu pisanicama, sadnicama cvijeća, čokoladnim jajima i finim kiflicama.

Dan žena je uvijek trenutak da se naglašeno progovori o poziciji žena danas u Hrvatskoj, ali najbolju sliku o ravnopravnosti žena u Hrvatskoj dao je ovaj tjedan HDZ.

Srijeda, 06 March 2024 10:21

Priopćenje za medije

Tražimo od nadležnih državnih, ali i zdravstvenih institucija da reagiraju i utvrde je li  Anđelko Stričak (HDZ) sposoban obavljati dužnost župana.

U Hrvatskom saboru održana je konferencija za medije Koalicije stranaka Fokus-IDS- NS Reformisti-PGS na temu najavljenog raspuštanja Sabora i nadolazećih parlamentarnih izbora. Uz predsjednika stranke Fokus Davora Nađija i predsjednika Narodne stranke – Reformisti Radimira Čačića, okupljenima se u ime IDS-a obratio i predsjednik Kluba zastupnika IDS-a Emil Daus. Također na konferenciji su sudjelovali i saborske zastupnice Katarina Nemet i Natalija Martinčević te zastupnik Damir Bajs.

Četvrtak, 29 February 2024 16:30

Dan ružičastih majica

Dan ružičastih majica, u znak borbe protiv vršnjačkog nasilja, obilježava se posljednje srijede u veljači, a članovi Interesnog odbora mladih Reformista Varaždinske županije podijelili su informativne letke s ciljem osvješćivanja naših građana o tom problemu.

Stranica 1 od 7
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”