Reformisti i SDP podržali Ines Pavleković u Vidovcu, Pavleković pozvala svoje birače na podršku Čačiću

Reformisti i SDP podržali Ines Pavleković u Vidovcu, Pavleković pozvala svoje birače na podršku Čačiću

Na današnjoj konferenciji za medije koja je održana u Vidovcu, nezavisna kandidatkinja za načelnicu Općine Vidovec Ines Pavleković zahvalila je svim mještanima Općine Vidovec koji su joj dali glas i podršku u prvom krugu lokalnih izbora kao i političkim strankama,  Reformistima i SDP-u, koje su joj odlučile dati podršku  u drugom krugu kako bi zajedno ostvarili potrebne promjene u vođenju Općine.

- Županija na čelu s županom Čačićem prepoznala je u nama suradnike s kojima će Općina Vidovec dobiti zasluženo mjesto unutar naše Županije razvijajući se u europskom duhu. Suradnja s Županijom novi je potencijal naše Općine koji do sada nije bio iskorišten zbog jednosmjernog političkog pogleda vladajućih pojedinaca – naglasila je Pavleković te pozvala birače da se zajedno odlučno suprotstave dugogodišnjem političkom jednoumlju.

- Res, non verba ovdje je posebno primjenjiva izreka – dijela, ne riječi. Od djela ovdje u Općini Vidovec imamo sve ono na čemu je radila država - aglomeracija, županija - škola  i gotovo je nevjerojatno ali istinito, no Općina Vidovec je jedina općina u Varaždinskoj županiji koja nikad nije ni zatražila nikakvo financiranje iz Europske unije i fondova. Drugi najgori su u Varaždinskim Toplicama koji su po projektu iz prethodnog mandata dobili nekakav novac.

- U Varaždinskoj županiji postoje stručnjaci, dokazani rezultati  i ne postoji ni jedan razlog da se Općina Vidovec ne priključi u taj sustav.  Pitanje je samo tko vodi Općinu, tko pokazuje inicijativu, tko ima energiju i tko želi učiti od dokazano najboljih. Nikad ni jedan projekat Varaždinske županije, od njih 100, nije odbijen i to nije stvar politike to je stvar znanja i sposobnosti – zaključio je župan Čačić te zahvalio Pavleković i SDP-u na podršci.  

Svoju podršku iskazali su i saborska zastupnica Reformista Natalija Martinčević, povjerenica Reformista Općinske organizacije Vidovec Marija Cafuk, nezavisni kandidat za načelnika u prvom krugu Mario Gazdek te Općinska organizacija SDP-a.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”