Renata Podbojca, kandidata za načelnika Općine Maruševec, podržali Ivan Šagi i Zvonimir Sabati

Renata Podbojca, kandidata za načelnika Općine Maruševec, podržali Ivan Šagi i Zvonimir Sabati

Javnu potporu kandidatu za načelnika Općine Maruševec Renatu Podbojcu dali su Ivan Šagi i doc. dr. sc. Zvonimir Sabati, bivši dugogodišnji čelnici HSS-a Općine Maruševec i Varaždinske županije.  

- Renato Podbojec je visokoobrazovana, vrijedna i poštena osoba, a Općini Maruševec će se upravo njegovim izborom za načelnika osigurati provedba EU i drugih projekata, a time i razvoj te napredak. Sve mještane Općine Maruševec stoga pozivamo da svoj glas i povjerenje ove nedjelje na biralištima daju upravo Renatu Podbojcu – istaknuli su Šagi i Sabati.  

Podsjetimo, Ivan Šagi obnašao je dužnost načelnika Općine Maruševec u četiri mandata, dok je doc. dr. sc. Zvonimir Sabati obnašao dužnost varaždinskog župana u tri navrata te je bio zastupnik u Hrvatskom saboru.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”