Tomislav Paljak imenovan povjerenikom Narodne stranke – Reformisti za    Regionalni savez sjeverozapadne Hrvatske

Tomislav Paljak imenovan povjerenikom Narodne stranke – Reformisti za Regionalni savez sjeverozapadne Hrvatske

Na prijedlog Radimira Čačića, predsjednika Narodne stranke – Reformisti, Predsjedništvo Stranke je početkom ovoga mjeseca imenovalo Tomislava Paljaka povjerenikom za Sjeverozapadno-hrvatski regionalni savez Reformista.

Temeljem ove odluke, također na prijedlog predsjednika stranke, Paljak je kooptiran i u nacionalno predsjedništvo Narodne stranke – Reformisti. „Iskazano mi je veliko povjerenje i doista sam zahvalan predsjedniku i članovima nacionalnoga predsjedništva na tome. Iako smo trenutno s pozicije izvršne regionalne vlasti pa shodno tome i županijskog stožera civilne zaštite, jako zauzeti izvanrednim stanjem izazvanim COVID-om, ne znači da smijemo zanemarivati političke aktivnosti. Štoviše“ – rekao je Paljak

„Neumorno radimo da ova kriza prođe sa što manje posljedica i da što je moguće kraće traje, ali činjenica da nacionalni izbori dolaze praktički odmah nakon pretpostavljenog izlaska iz nje, obvezuje nas Reformiste da model uspješnoga vođenja županije u redovnim, ali kao što je sada slučaj, i u izvanrednim i teškim okolnostima, ponudimo sugrađanima i na parlamentarnim izborim. Ambicija nam je samostalno ostvariti dva saborska mandata u III. Izbornoj jedinici.

U tom smislu moja uloga kao povjerenika Regionalnog saveza sjeverozapadne Hrvatske još više dobiva na težini“ – zaključio je  

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”