Proslava praznika rada na Trakošćanu_Reformist

Proslava praznika rada na Trakošćanu_Reformist

Na Trakošćanu se održala tradicionalna proslava Praznika rada u organizaciji Reformista Varaždinske županije koja je okupilo oko tisuću članova . Ove godine kuhalo se rekordnih deset kotlova odličnog graha koji se podijelio svim prisutnima.

Odlična zabava, pozitivna atmosfera i ugodno cjelodnevno druženje obilježili su i ove godine 1. svibanj na Trakošćanu.

Proslavi se pridružio i predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

- Od osnivanja naše stranke obilježavamo ovaj dan ovdje na Trakošćanu koji je zasigurno najljepša lokacija ovdje na kontinentu, a današnje prekrasno vrijeme nam ide na ruku. – rekao je Čačić.

Čačić je naglasio kako je Varaždinska županija najveći neto izvoznik u Republici Hrvatskoj te kako naša Županija više nije županija s najnižim plaćama u Hrvatskoj, već kako se Varaždinska županija popela na 15. mjesto, dok je Međimurska županija ostala na samom dnu ljestvice. Varaždinska županija već je dvije godine zaredom proglašena najuspješnijom županijom po privlačenju EU novca, a nezaposlenost je daleko najniža nego u Republici Hrvatskoj. 

- Tamo gdje mi svojim znanjem i svojim utjecajem možemo utjecati na naše rezultate mi smo uvijek u vrhu. Tamo gdje ovisimo o državi, a to su porezi na proizvodnu djelatnost, tamo nas gaze i zato smo u ovoj poziciji kojoj jesmo. – zaključio je Čačić.

Proslavi praznika rada pridružila se i potpredsjednica Reformista Natalija Martinčević i predsjednik Županijske organizacije Tomislav Paljak, a kao gosti varaždinske Reformiste došli su podržati i predsjednik Međimurske organizacije Ivica Baksa i predsjednik Krapinsko-zagorske organizacije Davor Kljak.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”