Za predsjednicu  5. mjesnog ogranka Reformista Gradske organizacije Varaždin jednoglasno izabrana Irena Stipešević-Rakamarić

Za predsjednicu 5. mjesnog ogranka Reformista Gradske organizacije Varaždin jednoglasno izabrana Irena Stipešević-Rakamarić

U prostorijama 5. mjesnog odbora održana je izborna skupština 5. mjesnog ogranka Reformista Gradske organizacije Varaždin. Za predsjednicu jednoglasno je izabrana Irena Stipešević-Rakamarić, zamjenica ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije i predsjednica Savjeta za zdravlje Varaždinske županije. Za njezinu potpredsjednicu izabrana je Tea Hunjadi Klepač.

Novooizabrana predsjednica predstavila je program rada i istaknula:

- Vjerujem da smo grupa ljudi koji će zajedno djelovati i dijeliti nove vrijednosti te prenositi političke poruke našim sumještanima. Vjerujem da će se naš glas čuti, a posebno naše potrebe koje su nekima male ali za naš mjesni odbor velike. – naglasila je Stipešević-Rakamarić.

Izbornoj skupštini prisustvovali su županijska vijećnica i predsjednica Interesnog odbora žena Gradske organizacije Varaždin Vlasta Cindrić, potpredsjednik Gradske organizacije i gradski vijećnik Darko Detelj i tajnica Gradske organizacije Reformista Varaždin Mirjana Soldatek.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”