U Ludbregu održana tribina ''Vaša kuća, vikendica i stan kao izvor prihoda''

U Ludbregu održana tribina ''Vaša kuća, vikendica i stan kao izvor prihoda''

Jučer, 12. ožujka, u Centru za kulturu i informiranje ''Dragutin Novak'' Ludbreg, na inicijativu vijećnika Županijske skupštine Varaždinske županije Krešimira Horvata, a u organizaciji Turističke zajednice Varaždinske županije, održana je tribina pod nazivom ''Vaša kuća, vikendica i stan kao izvor prihoda i kako do bespovratnih potpora Varaždinske županije u turizmu''.

Predavanje je zainteresiranim iznajmljivačima ispred TZ Varaždinske županije održao direktor Miran Bojanić Morandini, a prisutni su mogli saznati sve što ih je zanimalo o tome kako privatnu nekretninu koja je sada neiskorištena pretvoriti u dodatan izvor prihoda. Ova edukacija dio je ciklusa edukacija koje TZ Varaždinske županije održava kroz cijelu županiju, a održava se u sklopu projekta ''Kuće za odmor s pričom''.

U sklopu edukacija, zainteresirani iznajmljivači mogu saznati i sve informacije vezane uz raspisani Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu Varaždinske županije za 2019. godinu.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”