Zbog vrijeđanja i omalovažavanja vijećnice Martinčević, Reformisti napustili sjednicu Gradskog vijeća

Gradski vijećnici Reformista Natalija Martinčević i Darko Detelj su zbog omalovažavanja, vrijeđanja, iznošenja neistina i iznesenih kleveta napustili današnju sjednicu Gradskog vijeća Grada Varaždina.

- Predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan ponovno je onemogućio da sudjelujem u raspravi. S obzirom da mi nije bilo dopušteno raspravljati o temama koje su na dnevnom redu, nego samo slušati vrijeđanja od strane gradonačelnika Ivana Čehoka, nismo imali drugog izbora nego napustiti sjednicu – rekla je Natalija Martinčević, gradska vijećnica i predsjednica Gradske organizacije Reformista Varaždin.

O svemu će se očitovati na konferenciji za novinare koja će biti održana sutra, 14. lipnja, a o točnom terminu ćemo vas naknadno obavijestiti.