Ljubičasta noć u Svetom Iliji

Jučer se na području oko igrališta DŠR u Doljanu održala ''Ljubičasta noć'' koju je organizirala općinska organizacija Sveti Ilija Narodne stranke Reformisti. U sklopu druženja članova i simpatizera Narodne stranke Reformisti odigran je i malonogometni turnir, na kojem je pobjedu odnijela ekipa Reformista iz Sračinca, u čijim redovima su igrali predsjednik Županijske organizacije Varaždinske županije Narodne stranke Reformisti te dožupan Tomislav Paljak i dožupan Robert Vugrin. Drugo mjesto zauzela je ekipa domaćina iz Sv. Ilije.

Na druženju su sudjelovali i predsjednik Narodne stranke Reformisti i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, potpredsjednica Narodne stranke Reformisti i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, kao i brojni županijski vijećnici Reformista te mnoštvo drugih članova i gostiju.
Pehare najboljim ekipama podijelila je Natalija Martinčević uz čestitke najboljima. Nakon proglašenja pobjednika uslijedilo je puštanje ljubičastih lampiona, a druženje brojnih članova i simpatizera Reformista nastavljeno je do kasno u noć.

Opširnije Razumijem Decline