V.Paljak i A. Velić Fabijanić, predstavnice Reformista u Rimu

Narodna stranka – REFORMISTI redovna je članica Europske demokratske stranke (European Democratic Party – EDP), grupacije u Europskom parlamentu te aktivno sudjeluje u radu svih tijela ove organizacije.

Na sastanku Predsjedništva održanom 19. srpnja u Rimu, sudjelovale su Valerija Paljak, predsjednica Interesnog odbora žena Varaždinske županije i Anita Velić Fabijanić, članica Predsjedništva mladih demokrata i njihova glasnogovornica (EDP Youth). Na predsjedništvu se raspravljalo o mnoštvu važnih tema poput migracija u Eurozoni, sigurnosti, internacionalnoj trgovini, inovacijama, korupciji, klimatskim promjenama, no naglasak je stavljen na pripremu idućih izbora za Europski parlament.

Hrvatska delegacija dala je svoj doprinos u izlaganju na temu „Demokracija i korupcija“. Svojim zalaganjem Reformisti jačaju poziciju u ovoj europskoj parlamentarnoj grupaciji, a sve u cilju učinkovitijeg promoviranja i ostvarenja hrvatskih interesa u Europskom parlamentu.

Opširnije Razumijem Decline