Održana Izborna skupština Općinske organizacije Reformista Maruševec

Održana Izborna skupština Općinske organizacije Reformista Maruševec

Jučer, 29. studenog, u prepunom Domu kulture u Čalincu održana je Izborna skupština Općinske organizacije Reformista Maruševec.

Za predsjednicu Reformista u Maruševec izabran je Renato Podbojec, a za potpredsjednicu Ana Papec. Prisutnima se uvodno obratila potpredsjednica Narodne stranke – REFORMISTI i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević koja je istaknula kako joj je drago vidjeti ovako ispunjen Dom kulture te da je to dokaz da se mještani Općine Maruševec žele uključiti u aktivan rad, prepoznaju rad Reformista i župana Čačića te da vjeruje da će na sljedećim lokalnim izborima Maruševec imati vodstvo koje će znati i u Maruševcu realizirati projekte, staviti u funkciju neiskorištene potencijale te od Maruševca stvoriti naprednu i modernu općinu.

Prisutnima se obratio i novoizabrani predsjednik Renato Podbojec koji je u svom energičnom govoru predstavio plan rada u Općini te pozvao mještane da se aktivno uključe u rad organizacije.

- Potreba da se napravi pomak na bolje u sredini kojoj živite, Vaš ugled, Vaša znanja i iskustva, to su temelji za aktivnosti u politici. Uvijek treba gledati ljude koji Vas vode i njihove stvarne vrijednosti, naglasio je predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

Čačić se osvrnuo i na sastanak pet župana sa premijerom i svim ključnim ministrima, te predstavio ključne projekte koji su napravljeni ali i one koji su u planu na području naše Županije.

Na izbornoj skupštini uz župana Čačića i posebnu savjetnicu Martinčević prisustvovali su i zamjenik župana i predsjednik Županijske organizacije Tomislav Paljak i zamjenik župana Robert Vugrin te županijski vijećnici Nenad Koščak, Davor Golub, Kristijan Hublin i Mihael Liber.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem