Problem pitke vode i sanaciju cijevi u Domu zdravlja u Ludbregu

Problem pitke vode i sanaciju cijevi u Domu zdravlja u Ludbregu

Na prošloj sjednici Županijske skupštine održanoj u rujnu na aktualnom satu postavio sam pitanje koje se odnosi na problem pitke vode i sanaciju cijevi u Domu zdravlja u Ludbregu.

Problem s nedostatkom pitke vode započeo je prije skoro dvije godine zbog neadekvatne sanacije vodovodnih cijevi te je na taj problem stalno upozoravana bivša Županijska vlast, koja nije osigurala sredstva za sanaciju. Djelatnici i korisnici ludbreške ispostave bili su primorani nositi vodu od kuće i uvesti aparate za vodu.

Temeljem hitne intervencije župana Čačića, na čemu mu zahvaljujemo, sanacija bi trebala biti završena do kraja ove godine pa će tako ludbreška ispostava Doma zdravlja Varaždinske županije nakon skoro dvije godine ponovno dobiti pitku vodu. Ukupna vrijednost navedenog projekta je oko 350.000,00 kuna.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem