Izborno izvještajna skupština Općinske organizacije Sveti Đurđ

Izborno izvještajna skupština Općinske organizacije Sveti Đurđ

U Društvenom domu u Hrženici jučer, 24. studenog, održana je Izborno izvještajna skupština Općinske organizacije Reformista Sveti Đurđ. Dosadašnja predsjednica Nadica Crnković jednoglasno je potvrđena I za sljedeći mandat, a za njezinog potpredsjednika izabran je Zvonko Grgek.

Na početku izborne skupštine prisutne je pozdravio predsjednik Županijske organizacije Reformista i zamjenik župana Tomislav Paljak, osvrnuvši se na rad i aktivnosti ove organizacije koja je utemeljena u veljači 2015.godine.

Predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI i župan Varaždinske županije Radimir Čačić osvnuo se na realizaciju projekata u Županiji. Također, istanuo je važnost djelovanja općinskih i gradskih organizacija koje su temelj za predlaganje inicijativa i aktivnosti .

- Svaki stanovnik općine i grada u kojem živi može utjecati i poboljšati uvijete stanovnika u kojem živi. Predlaganjem inicijativa, prepoznavanjem kritičnih točaka i utjecajem kroz svoju općinu ili grad možemo zajedno podići standarde života građana Varaždinske županije, naglasio je Čačić u Svetom Đurđu.

Na izborno izvještajnoj skupštini prisustvovali su i županijski vijećnici Krešimir Horvat I Davor Golub.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem