Priopćenje za medije, Županijska oganizacija Reformista Varaždinske županije i Gradska organizacija Reformista Ludbreg

Donedavni SDP-ovac, jedan od rijetkih ali svakako najsramotnijih primjerka prijelaza iz SDP-a u HDZ govori o čovjeku bez obraza i morala koji sada želi svoje glasove dobivene od SDP-a i centra prebaciti HDZ-u.

HDZ-ov kandidat za župana Anđelko Stričak poznat kao netko sa "svojim čvrstim stavovima"  izjavio je  2019. godine da citiramo: " HDZ uvijek ima svog kandidata, a g. Bilića nekog tko ima pravomoćnu presudu ne bismo podržali ni kao nezavisnog". Ne razumijemo kako g. Stričaku sada nije neugodno tražiti potporu od Bilića, a nakon što je davao takve izjave o njemu.

Vjerujemo da će građani grada Ludbrega prepoznati spletke i pipke HDZ-ove hobotnice i gradonačelnika Bilića i izaći u nedjelju na izbore te svojim glasom podržati aktualnog župana Radimira Čačića.

Županijska organizacija Reformista Varaždinske županije

Gradska organizacija Reformista Ludbreg