Reformisti predali preko 20.000 potpisa, od čega za župana 10.298

Reformisti predali preko 20.000 potpisa, od čega za župana 10.298

Predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić predao je danas u pratnji zamjenika župana Roberta Vugrina i predsjednice Županijske organizacije i saborske zastupnice Natalije Martinčević potpise građana za kandidaturu za župana Varaždinske županije i listu Reformista za Županijsku skupštinu.

- Sa zahvalnošću i ponosom na rad aktivista i članova Narodne stranke – Reformisti, imam čast predati kandidaturu za župana Varaždinske županije. Ukupno je prikupljeno preko 20.000 potpisa diljem Varaždinske županije, za župana danas predajemo 10.298 potpisa, a 9.945 potpisa prikupili su naši kandidatkinje i kandidati za načelnike i gradonačelnike diljem Županije. Ovo je uvjerljivo najbolji rezultat jedne samostalne stranke koja izlazi na izbore. Siguran sam da će taj rezultat u prikupljenim potpisima biti još uvjerljiviji na izborima – rekao je župan Radimir Čačić. 

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”