Iznimna zainteresiranost građana za bespovratna sredstava županije

U proteklih nešto više od dva tjedna u organizaciji Narodne stranke - REFORMISTI diljem županije provodi se niz stručnih skupova  na temu ‘’ENERGETSKA OBNOVA OBITELJSKIH KUĆA – Kako do bespovratnih sredstava?’’.

Do sada su stručni skupovi održani u: Varaždinu, Ludbregu, Varaždinskim Toplicama, Lepoglavi, Bednji, Ivancu, Maruševcu, Svetom Iliji, Gornjem Knegincu, Sračincu, Petrijancu, Novom Marofu, Klenovniku, Donjoj Voći i Martijancu.

Odaziv građana na skupove je velik, a iznimnu zainteresiranost potvrđuju brojna pitanja koja građani postavljaju predavačima po pitanju dobivanja bespovratnih sredstava od županije.

Cilj stručnih izlaganja je zainteresiranim građanima detaljnije objasniti postupke prijave za dobivanje bespovratnih sredstava iz Javnog poziva Varaždinske županije za iskaz interesa za dodjelu BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA ENERGETSKU OBNOVU OBITELJSKIH KUĆA te sufinanciranje od 60 % iz sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Do kraja održavanja stručnih skupova ostalo je još nekoliko datuma, te pozivamo građane da nam se pridruže na nekom od sljedećih skupova:

Jalžabet- 18. lipnja, 18h, Društveni dom Kelemen

Trnovec – 18. lipnja, 20h, Vatrogasni dom Trnovec Bartolovečki

Cestica, Vinica – 19. lipnja, 18h, Društveni dom Gornje Vratno

Vidovec – 19. lipnja, 20h, Općina Vidovec (prostorija za sastanke)