Reformisti predali kandidacijske liste za parlamentarne izbore

Reformisti predali kandidacijske liste za parlamentarne izbore

Zagreb, 15. lipnja 2020. –  Narodna stranka – REFORMISTI s partnerima iz Hrvatske seljačke stranke Braće Radić te Stranke hrvatskih umirovljenika - Umirovljenici predala je danas Državnom izbornom povjerenstvu liste kandidata za predstojeće Izbore za zastupnike u Hrvatski sabor.

Predstavnicima Reformista predvođenim predsjednikom Stranke Radimirom Čačićem tom su se prilikom pridružili i Stanko Grčić predsjednik Hrvatske seljačke stranke Braće Radić te nezavisni kandidat Darko Dania.

Narodna stranka – Reformisti, stranka lijevog centra, samostalno ili u suradnji s manjim centrističkim strankama Hrvatskom seljačkom strankom braće Radić i Strankom hrvatskih umirovljenika, izlazi na parlamentarne izbore u devet izbornih jedinica.  U 6. izbornoj jedinici izlazi zajedno s Restart koalicijom, a u 2. izbornoj jedinici u koaliciji s Nezavisnom listom Željka Lackovića i nekoliko drugih stranaka koje ga podržavaju.

„Naši ciljevi su osvajanje 2 mandata u 3. izbornoj jedinici te po jednog u 6. i 2. izbornoj jedinici. Uvjereni smo da će naši mandati biti presudni u formiranju Vlade Republike Hrvatske i da će Hrvatsku usmjeriti prema kvalitetnijim politikama i najvišim civilizacijskim standardima. Sporazum u 6. izbornoj jedinici predviđa obvezu podrške Vladi lijevog centra u slučaju osvajanja relativne većine, ako se takva mogućnost otvori, a u suprotnom ćemo svojim mandatima raspolagati u najboljem interesu hrvatskih građana“, istaknuo je ovom prilikom Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke Reformisti.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”