Za snažan glas Sjevera i Hrvatske u Europskoj uniji!  Reformisti – zaokružite br. 19!

Za snažan glas Sjevera i Hrvatske u Europskoj uniji! Reformisti – zaokružite br. 19!

Birajte ljude sa stavom i rezultatima, za jaku i jedinstvenu Europu ali ne birokratsku, nego Europu regija, sa Hrvatskom regija, bez diskriminacije i u Europi ali i bez diskriminacije regija u Hrvatskoj – rekao je Radimir Čačić, nositelj liste Reformista.

 

  • · Iznimno je važno tko će nas i na koji način predstavljati u Europskoj uniji jer se danas preko 80% svih zakonskih okvira donosi u Europskom parlamentu . Po prvi puta će hrvatski europarlamentarci moći ravnopravno sudjelovati u kreiranju nove lisnice, novog proračunskog razdoblja i važno je da se izbore za nama važne segmente financiranja . Hrvatska će uskoro predsjedavati Europskom unijom i moramo se snažno postaviti jer smo u ovom trenutku drugi najlošiji u Europi, druga iza nas je samo Bugarska što znači da se mi ne približavamo već se i udaljavamo od Europske unije. Važno je da se tijekom našeg predsjedavanja otvore nama važne teme i  zato je važno u EU Parlamentu imati čovjeka koji se dokazano zna boriti za interese Sjevera
  • · tijekom dvije godine mandata na čelu Varaždinske županije pokrenuto je 122 projekta u vrijednosti preko 740 milijuna kuna europskog novca što je jasan pokazatelj da kandidati liste Reformista za Europski parlament znaju kako se boriti za budućnost sjevera Hrvatske.

 

  • · Lista broj 19 s nositeljem liste Radimirom Čačićem garantira da će potrebe sjevera Hrvatske uvijek stavljati na prvo mjesto jer su Reformisti jedina stranka koja zna kako se boriti i štiti  interese građana Sjevera .
  • · Izađite na izbore 26.svibnja i glasajte za dokazane ljude i dokazanog lidera Sjevera!
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”