Mladi Reformisti osnovali podružnicu Istok, Vugrinec izabran za predsjednika

Mladi Reformisti osnovali podružnicu Istok, Vugrinec izabran za predsjednika

U Varaždinskim Toplicama jučer, 25. listopada, održana je Osnivačka skupština Interesnog odbora mladih Istok u koju ulaze organizacije Trnovec, Ludbreg, Jalžabet, Martijanec, Sveti Đurđ, Mali i Veliki Bukovec i Varaždinske Toplice. Za predsjednika Tima Istok izabran je Matija Vugrinec iz Općinske organizacije Trnovec, dok su za njegove potpredsjednike izabrani Dino Vidačić (Trnovec) i Helena Sinković (Sveti Đurđ).

Na početku Izborne skupštine sve prisutne pozdravio je domaćin, predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždinske Toplice i gradski vijećnik Varaždinskih Toplica Željko Bedeković. Također, velikom broju okupljenih mladih s navedenih područja obratio se i predsjednik Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije i zamjenik župana Tomislav Paljak.

Predsjednik ŽO Reformista istaknuo je veliko zadovoljstvo okupljenim brojem mladih te istaknuo kako Varaždinska županija prepoznaje činjenicu da su mladi naša budućnost. Paljak se osvrnuo posebno na projekte u Varaždinskim Toplicama kao što je energetska obnova Minerve te gradnja novog spinalnog centra. Također, istaknuo je važnost ulaganja u obrazovanje kao preduvjet za zadržavanje mladih u našoj Županiji.

Na izbornoj skupštini novoizabrano vodstvo prezentiralo je i predstavilo plan budućih aktivnosti te veliki broj projekata kojima će se aktivno posvetiti ova organizacija.
Raspravljalo se o pozitivnim inicijativama i problematici mladih za ova područja posebno ističući projekte koji su planirani ili se već provode od strane Varaždinske županije.

Tim Istok komunicirati će svoje prijedloge i probleme prema županijskom vodstvu i Savjetu mladih Varaždinske županije u kojem Reformisti imaju svog člana, povjerenika Interesnog odbora mladih Reformista Varaždinske županije Dominika Kobzineka, koji je izrazio zadovoljstvo reakcijama mladih na terenu kao i njihovom priključivanju u Reformiste.
- Zadovoljan sam što se sve veći broj mladih ljudi želi aktivno baviti politikom. To samo znači da mladi prepoznaju ideje ali i projekte koje vodstvo Reformista na čelu s našim predsjednikom i županom Čačićem provodi diljem naše Županije i na to možemo biti ponosni. – naglasio je Kobzinek.

 

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem