Na zahtjev Reformista Općinske organizacije Jalžabet saniran drugi dio  Vinogradske ulice u Kaštelancu

Na zahtjev Reformista Općinske organizacije Jalžabet saniran drugi dio Vinogradske ulice u Kaštelancu

Temeljem inicijative Reformista Općinske organizacije Jalžabet i građana Kaštelanca saniran je i drugi dio Vinogradske ulice u Kaštelancu.

Reformisti su u veljači ove godine uputili zahtjev za sanaciju Općinskom vijeću u Jalžabetu, no dobiven je odgovor da navedena cesta nije u ingerenciji Općine te da na njoj nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi .

- Zbog katastrofalnog stanja u kojem se nalazila cesta, odlučili smo se obratiti Županijskoj upravi za ceste te je izvršen obilazak. Brzom reakcijom predsjednika Upravnog vijeća ŽUC-a Nenada Koščaka i ravnatelja Tomislava Osonjačkog naša cesta danas je u završnoj fazi sanacije i hvala im na ovoj pomoći – naglasio je predsjednik Općinske organizacije Reformista Rajko Solar i član Reformista i mještanin Kaštelanca Vladimir Temšić. Dužina ceste je 550 metara, a njezinu sanaciju financirala je Županijska uprava za ceste s 190.000 kuna.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem