Izvršen obilazak najkritičnijih dijelova prometnica Općine Cestica

Izvršen obilazak najkritičnijih dijelova prometnica Općine Cestica

Na inicijativu Reformista Općinske organizacije Cestica izvršen je obilazak najkritičnijih dijelova prometnica Općine Cestica koji su u nadležnosti Županijske uprave za ceste. Na teren su izašli predsjednik Upravnog vijeća Nenad Koščak i ravnatelj Tomislav Osonjački uz pratnju mještana i predsjednika organizacije Nikole Ščurica.

Najviše pozornosti privukla je cesta Jarki- Malo Gradišče u općini Cestica koja je dugi niz godina poplavljena oborinskim vodama i do sada se nije pronašlo adekvatno rješenje. S navedenim problemom stanovnici tog područja susreću se već dugi niz godina, a rješenje je sada ponuđeno od predstavnika ŽUC-a, u vidu izgradnje rešetkastog odvodnog kanala. Isto tako na dionici ceste Lovrečan - Jarki pristupit će se sanaciji oštećenog kolnika. Kao što je i najavljeno iz Županijske uprave za ceste, svakodnevno se vrši obilazak terena na području cijele Županije te se svakoj cesti pristupa s ciljem sanacije za dobrobit svih građana općina i gradova.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem