Reformistice darivali Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin

Interesni odbor žena čija je predsjednica županijska vijećnica Vlasta Cindrić, zajedno sa predsjednicom Gradske organizacije Natalijom Martinčević i potpredsjednikom Darkom Deteljem darivali su danas Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin.

Kako bi uljepšali ove božićne blagdane mališanima koji će ih nažalost provesti u bolnici, Interesni odbor žena poklonio je prigodne pakete. Svaki dar veselje je u ovo blagdansko vrijeme, a nadamo se da će se ovim skromnim poklonima darivanima od srca razveseliti naši mališani.

Ovo je naše tradicionalno darivanje i svakako ćemo nastaviti tu gestu i u narednim godinama, naglasila je Martinčević. Predstavnici Gradske organizacije i Interesnog odbora žena zahvalili su na toplom prijemu i uručenoj zahvalnici pomoćniku ravnatelja Damiru Poljaku, dr. Mesarić Antončić voditeljici odsjeka za pedijatriju, Anici Sekovanić, pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo i glavnoj sestri odjela pedijatrije Jasmini Crnčec te im poželjeli svako dobro njima i svim djelatnicima Opće bolnice Varaždin za Božić i Novu godinu.

Opširnije Razumijem Decline