Reformistice darivali Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin

Reformistice darivali Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin

Interesni odbor žena čija je predsjednica županijska vijećnica Vlasta Cindrić, zajedno sa predsjednicom Gradske organizacije Natalijom Martinčević i potpredsjednikom Darkom Deteljem darivali su danas Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin.

Kako bi uljepšali ove božićne blagdane mališanima koji će ih nažalost provesti u bolnici, Interesni odbor žena poklonio je prigodne pakete. Svaki dar veselje je u ovo blagdansko vrijeme, a nadamo se da će se ovim skromnim poklonima darivanima od srca razveseliti naši mališani.

Ovo je naše tradicionalno darivanje i svakako ćemo nastaviti tu gestu i u narednim godinama, naglasila je Martinčević. Predstavnici Gradske organizacije i Interesnog odbora žena zahvalili su na toplom prijemu i uručenoj zahvalnici pomoćniku ravnatelja Damiru Poljaku, dr. Mesarić Antončić voditeljici odsjeka za pedijatriju, Anici Sekovanić, pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo i glavnoj sestri odjela pedijatrije Jasmini Crnčec te im poželjeli svako dobro njima i svim djelatnicima Opće bolnice Varaždin za Božić i Novu godinu.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem