Podijeljene diplome malim polaznicima škole plivanje iz općine Trnovec

Podijeljene diplome malim polaznicima škole plivanje iz općine Trnovec

  • Pročitano 46 puta
  • 10, Sri 22
  • Napisao/la 
  • Vijesti

Na Gradskim bazenima Varaždin, učenici 4.razreda OŠ Trnovec završili su svoju ovogodišnju školu plivanja. Tom prilikom, ravnateljica OŠ Trnovec, Radmila Sačić, zajedno s načelnicom Trnovca, Vericom Vitković, pozdravila je djecu i njihove učitelje te naglasila važnost ovakvih projekata.

''Jako je važno da djeca pohađaju ovakve aktivnosti, njima je to prije svega, jako zanimljivo i zabavno, a naravno i iznimno korisno. Ove godine 33 djece je sudjelovalo u obuci plivanja i svi su veoma uspješno savladali program, što je pohvalno.'' rekla je ravnateljica.

Diplome je malim plivačima podijelila načelnica, Verica Vitković:

''Draga djeco, čestitam vam što ste tako uspješno završili ovu školu plivanja, što me ne čudi, jer znam da ste svi jako marljivi. Općina Trnovec i dalje će poticati ovakve projekte, jer je uistinu važno da se danas djeca što više druže, da budu aktivna, da u vrijeme modernih tehnologija ipak što veću pažnju posvetimo ovakvim oblicima druženja i učenja.'' naglasila je Vitković.

Općina Trnovec Bartolovečki financirala je školu plivanja za sve učenike te osigurala prijevoz učenika do Gradskih bazena Varaždin u 5 dana koliko je trajala obuka.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”