Akcije zagrebačkih Reformista na Trešnjevačkom Placu

Akcije zagrebačkih Reformista na Trešnjevačkom Placu

  • Pročitano 45 puta
  • 10, Sri 22
  • Napisao/la 
  • Vijesti

Dana 22.10.2022 zagrebački reformisti održali su još jednu akciju druženja s građanima. Akcije se održavaju u ciklusima po 4, kako bi se pokrili širi dijelovi grada. Tako je danas došlo vrijeme i za Trešnjevački Plac. Akcija je održana od 8-10 h.

Motiv provođenja ovih akcija bilo je pitanje odnosa građana prema radu vlade i premijera.

Građanima je postavljeno jednostavno pitanje:

Koju ocjenu dajete premijeru Plenkoviću.

Uz očekivani iznimno široki raspon odgovora, osjeća se ipak sve veće nezadovoljstvo građana politikom vlade. Kako se nakon 4 provedene akcije po različitim dijelovima grada nakupilo dovoljno odgovora, ima ih smisla kratko i prezentirati.

Metodologija: svi odgovori ispod 1 pretvoreni su u ocjenu 1. Tako su i odgovori iznad 5, pretvoreni u 5. Svi dodatci u smislu „ “ i „-„ su zanemareni.

Sljedeći su rezultati ankete:

Ocjena 1: 120

Ocjena 2: 23

Ocjena 3: 20

Ocjena 4: 34

Ocjena 5: 22.

Ovime je prosječna ocjena na uzorku od 219 jednaka 2,16.

Trešnjevački plac je iznimno frekventna lokacija te je prema procjeni, u ovih 90 min pored nas prošlo više od 1000 ljudi. Na akciji smo dijelili upaljače te programske smjernice naše stranke uz naravno ponovno i prigodnu slasticu. Zahvaljujemo posebno na odzivu i gđi Ramuščak.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”