Sandra Herman predstavila svoj tim

Sandra Herman predstavila svoj tim

  • Pročitano 82 puta
  • 10, Ned 21
  • Napisao/la 
  • Vijesti

U Međimurju svatko treba uživati sva svoja prava, ali svaki pojedinac i obitelj trebaju u potpunosti ispuniti i sve svoje obaveze.

Sandra Herman, kandidatkinja za prvu međimursku županicu, u subotu je predstavila svoj tim za predstojeće izbore. Najavila je da će kandidat za njezinog zamjenika biti predsjednik međimurskog HSS-a Zoran Vidović s kojim je već uspješno surađivala u izvršnoj vlasti.

-Zoran i ja smo odlično surađivali kao zamjenici župana u mandatu od 2013. do 2017.godine. Iza nas su ostali mnogi konkretni, vidljivi i mjerljivi rezultati i postignuća. Sigurna sam da ćemo i u mandatu koji je pred nama isto tako odlično surađivati, naglasila je Herman.

Osim međimurskih organizacija Narodne stranke – Reformisti i HSS-a, iza kandidature Sandre Herman stao je i međimurski SDP.

-Izuzetno mi je drago što je moju kandidaturu koja se temelji na znanju i iskustvu u vođenju županije i čitav ovaj projekt kojeg radimo zajedno za naše Međimurje prepoznao i podržao i međimurski SDP. Oni također imaju svoje ljude s mjerljivim rezultatima u vođenju jedinica lokalne samouprave, od općina, gradova do županije, na različitim područjima od obrazovanja do civilnog društva i sigurno će dati svoj veliki doprinos u kampanji kako bi naš program približili Međimurkama i Međimurcima, ali i nakon izbora kada ćemo zajedno taj program u potpunosti i realizirati, najavila je Herman.

U kratkom predstavljanju Zoran Vidović naglasio je iskustvo i znanje stečeno tijekom dva mandata potpredsjednika Gradskog vijeća, dva mandata zamjenika gradonačelnika Grada Čakovca i jednog mandata zamjenika župana.

-Upravo u tom mandatu Sandra Herman i ja dokazali smo se kao odlični suradnici, kao pobjednički tim koji je, svatko u svom sektoru, uspješno pokrenuo i ostvario brojne razvojne projekte za dobrobit Međimurja. Dok se Sandra bavila obrazovanjem, kulturom i turizmom, moj primarni zadatak su bili sektori poljoprivrede, lovstva, sporta i drugi te suradnja s brojnim udrugama i malim proizvođačima koji naše Međimurje svojim vrijednim radom čine hrvatskim cvjetnjakom.

Kao branitelj i sudionik Domovinskog rata od 1991. godine te član brojnih braniteljskih udruga, u funkciji zamjenika župana dao sam svoj obol u ostvarivanju prava naših dragovoljaca te se svakim danom trudio suborcima i Domovinskom ratu osigurati status koji u našem društvu zaslužuju ti najponosniji dani hrvatske povijesti, rekao je Vidović naglasivši kako je vrijeme za jaku ženu i jaku županiju.

Povjerenik međimurskog SDP-a Nikola Novak objasnio je zbog čega su odlučili da neće isticati vlastitog kandidata, nego podržati Sandru Herman.

-Naša je namjera okupljanje svih političkih snaga, ali i birača građanskog i lijevog centra oko Sandre Herman, jer smatramo da upravo ona svojim znanjem, iskustvom i energijom, kao donedavna zamjenica župana, može dati novi, toliko potreban zamah daljnjem razvoju Međimurske županije, uvjeren je Novak.

Zahvaljujući članovima, simpatizerima i vodstvima stranaka koje su je podržale, Sandra Herman pozvala je i sve ostale da se pridruže njezinom programu.

-Smatram da nam je u ovom trenutku najpotrebnija politička ozbiljnost, čvrsti stavovi, jasna vizija, a najviše znanje i iskustvo u vođenju županije. Smatram da vam moj tim i ja kao kandidatkinja za prvu međimursku županicu to možemo ponuditi. Zbog toga pozivam i sve ostale političke opcije  i pojedince da nam se pridruže ukoliko dijele taj stav i ideje koje zastupamo, poručila je Herman.

Herman je najavila da će uskoro predstaviti svoj program u kojem su glavni naglasci sigurnost, razvoj i budućnost.

-U Međimurju svatko treba uživati sva svoja prava, ali svaki pojedinac i obitelj trebaju u potpunosti ispuniti i sve svoje obaveze, smatra Herman.

Tijekom vikenda na nekoliko je lokacija u Čakovcu započelo prikupljanje potpisa za kandidaturu Sandre Herman koje će se nastaviti i narednih dana te se očekuje da će potreban broj potpisa biti prikupljen znatno prije isteka krajnjeg roka 11.studenoga.

 

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”