Radimir Čačić posjetio Općinu Beretinec

Radimir Čačić posjetio Općinu Beretinec

Predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije i saborska zastupnica  Natalija Martinčević te zamjenik župana Robert Vugrin  obišli su općinu Beretinec i dali podršku kandidaturi dosadašnjem nezavisnom načelniku Igoru Kosu i Matiji Kefelji, povjereniku Općinske organizacije Reformista Beretinec.

Prilikom ovog posjeta, obišli su Poduzetničku zonu Beretinec, gdje su prezentirani planovi za proširenje te je najavljena investicija u javnu rasvjetu na potezu Poljana Biškupečka – Beretinec.

Nakon Poduzetničke zone, župan Čačić obišao je i dvorac Šaulovec, te dječje igralište u sklopu kojeg Općina Beretinec planira urediti i poligon za trening bespilotnih letjelica te izgraditi montažni objekt za teorijski dio obuke. Projekt će se provoditi u suradnji sa FOI-em i Elektrostrojarskom školom, a Županija je ovaj projekt sufinancirala sa 150.000 kuna.

Osim Črešnjeva, obišli su i Ledinec Gornji gdje je u suradnji ŽUC-a i općine napravljeno autobusno ugibalište, nogostup, uređena je županijska cesta te je postavljena zaštitna ograda.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”