Reformisti diljem Varaždinske županije povodom Uskrsa darivali svoje sugrađane

Reformisti diljem Varaždinske županije povodom Uskrsa darivali svoje sugrađane

Tijekom Velikog tjedna Reformisti su diljem Varaždinske županije darivali svoje sugrađane.

Gradska organizacija Reformista Varaždin povodom Uskrsa svojim sugrađanima na Franjevačkom trgu i Gradskoj tržnici podijelila je pakete svježih jaja, krumpira, ukrasnih pisanica i čokoladnih jaja.

U prigodnoj podjeli pridružile su im se nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Zdravka Grđan i kandidatkinja za zamjenicu Mirjana Kolarek-Karakaš te župan Radimir Čačić, saborska zastupnica Natalija Martinčević i zamjenik župana Robert Vugrin. Reformisti Gradske organizacije Varaždin Uskrs su čestitali i sugrađanima u 3., 4., 5. i 6. mjesnom ogranku, kao i u Mjesnim ograncima Jalkovec, Biškupec, Kučan Gornji i Kučan Marof.

Gradske i općinske organizacije Ivanec, Varaždinske Toplice, Novi Marof, Ludbreg, Trnovec Bartolovečki, Petrijanec, Klenovnik, Martijanec, Sračinec sa svojim sugrađanima družili su se uz prigodnu podjelu jaja i pisanica, Općinska organizacija Donja Voća uz pisanice podijelila je i slatke pakete djeci, a u Cestici podijeljeni su i prigodni paketi za potrebite.

Županijska organizacija Reformista ovim putem svim građanima Varaždinske županije želi sretan Uskrs!

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”