Reformisti iz Bednje predložili ŽUC-u rekonstrukciju raskrižja u Cvetlinu te nastavak izgradnje pješačkih staza

Reformisti iz Bednje predložili ŽUC-u rekonstrukciju raskrižja u Cvetlinu te nastavak izgradnje pješačkih staza

Reformisti iz Bednje predložili su ŽUC-u rekonstrukciju raskrižja koje je glavna raskrsnica prema Europi obzirom da je u blizini granični prijelaz sa Republikom Slovenijom te se u ljetnim mjesecima zbog velikih gužvi na GP Macelj promet preusmjerava kroz GP Cvetlin. 

Problem uočljivosti pješaka usko je vezan uz nesmotrenost i prebrzu vožnju vozača motornih vozila, što pješake, a posebno djecu, obzirom da se u neposrednoj blizini nalazi i područna Osnovna škola Cvetlin, izlaže većoj opasnosti po život i zdravlje u odnosu na druge sudionike u prometu. 

Time bi se ujedno uredili i zacijevili odvodni kanali uz županijsku cestu te nastavilo uređenje pješačkih staza započetih prošle godine.

Cvetlin bi ovakvom rekonstrukcijom dobio novu, ljepšu vizuru mjesta koja svakako zaslužuje više obzirom da je po broju stanovnika, uz Jazbinu Cvetlinsku, drugo najveće mjesto u općini Bednja, ali vrlo zapostavljeno od strane dosadašnje vlasti. 

Navedenu lokaciju obišli su predsjednik Općinske organizacije Velimir Sekol, član nacionalnog predsjedništva Reformista Zlatko Koračević i predsjednik upravnog vijeća ŽUC-a Krešimir Horvat.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”