Da li postoji i kakvo je mišljenje DORH-a o integralnoj nagodbi?

Da li postoji i kakvo je mišljenje DORH-a o integralnoj nagodbi?

Iz najnovijeg priopćenja šefa gradskog HDZ-a i predsjednika varaždinskog Gradskog vijeća Damira Habijana vidljivo je da na kraju mandata pokušava prati ruke od suradnje s gradonačelnikom Čehokom i zajednički donesenih odluka.

U priopćenju u kojem se komentira odustajanje od integralne nagodbe zbrinjavanja bala smeća i traženja novog modela, nevjerojatan nam je njegov sljedeći komentar: „Ne mogu reći koliko je pametno i dobro to u što se sada ulazi. A još manje zašto se ulazi, je li to zbog negativnog mišljenja DORH-a o nagodbi ili nečeg potpuno drugog.“

Ovo ukazuje na to da ili ne zna da li postoji negativno mišljenje DORH-a na prijedlog koji su Čehok, HDZ i Patafta usvojili, pa se postavlja pitanje kako je moguće da predsjednik Gradskog vijeća to ne zna. Ili zna da postoji negativno mišljenje DORH-a na prijedlog koji su Čehok, HDZ i Patafta usvojili, pa se postavlja pitanje kako je moguće da građani Varaždina nemaju tu informaciju.

Sasvim svejedno što su odgovori na postavljena pitanja, očito je da se radi o sramotnom vođenju Grada, a sada mi postavljamo pitanje: „Da li postoji i kakvo je mišljenje DORH-a o integralnoj nagodbi?“

Vijećnici Gradskog vijeća Narodne stranke – REFORMISTI  službeno će uputiti zahtjev za hitnim očitovanjem  gradonačelniku Grada Varaždina Ivanu Čehoku i  predsjedniku Gradskog vijeća Damiru Habijanu.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”