Reformisti obilježili Međunarodni dan starijih osoba

Međunarodni dan starijih osoba, koji se obilježava 1. listopada, danas su obilježili i Reformisti Županijske organizacije Varaždinske županije.  Prilikom druženja na Franjevačkom trgu starijim osobama i umirovljenicima podijeljene su ciklame, a prolaznici su se mogli okrijepiti i pogačicama i šalicom čaja.

Interesni odbor umirovljenika Reformista Varaždinske županije stalnim akcijama i tribinama ističe probleme umirovljenika i starijih osoba. Reformisti su u svom programu za parlamentarne izbore jedini ponudili program koji se odnosi na umirovljenike.

Za rješavanje problema umirovljenika zalagati ćemo se i u Hrvatskom saboru te ćemo od Vlade tražiti povećanje mirovina za 10% u prvom valu što smo i isticali u programu koji smo predstavili za parlamentarne izbore.

Kao Županija, gdje Reformisti nose vlast, najviše smo projekata realizirali u zdravstvu, a upravo ti  projekti direktno utječu na naše umirovljenike kao najveće korisnike primarnih zdravstvenih usluga.

Akciji su se pridružili predsjednik Reformista Radimir Čačić, potpredsjednik Županijske organizacije i predsjednik Gradske organizacije Varaždinske Toplice Željko Bedeković, predsjednik Gradske organizacije Varaždin Robert Vugrin, predsjednica Gradske organizacije Ivanec Jelena Pavleković,  predsjednik Interesnog odbora umirovljenika Vladimir Kozjak te predsjednica Udruge Solidarnost i županijska vijećnica Mira Letić te predsjednik Općinske organizacije Martijanec Branko Kežman.

Dragim umirovljenicima i osobama starije životne dobi od srca čestitamo Međunarodni dan starijih osoba!