Reformisti i ovaj tjedan nastavljaju s nizom stručnih skupova diljem županije na temu energetske obnove kuća

U organizaciji Narodne stranke - REFORMISTI prošlog tjedna započeo je niz stručnih skupova diljem županije, a na temu ‘’ENERGETSKA OBNOVA OBITELJSKIH KUĆA – Kako do bespovratnih sredstava?’’.

Cilj stručnih izlaganja je zainteresiranim građanima detaljnije objasniti postupke prijave za dobivanje bespovratnih sredstava iz Javnog poziva Varaždinske županije za iskaz interesa za dodjelu BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA ENERGETSKU OBNOVU OBITELJSKIH KUĆA te sufinanciranje od 60 % iz sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

U nadolazećem tjednu skupovi će se održati prema sljedećem rasporedu:

Ivanec - 8. lipnja, 18h, Dvorana OŠ I.K.Sakcinskog

Maruševec – 8. lipnja, 20h, Dom kulture Čalinec

Sv.Ilija i Beretinec – 9. lipnja, 18h, Društveni dom Doljan (Željeznički nasip bb)

Gornji Kneginec – 9. lipnja, 20h, Društveni dom Turčin (velika sala)

Sračinec - 10. lipnja, 18h, Dom kulture Sračinec (mala dvorana)

Petrijanec – 10. lipnja, 20h, Pizzeria Gaj (sala za sastanke)  – Nova Ves Petrijanečka