Čestitka Narodne stranke – Reformisti povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

Zagreb, 15.1.2020. - Na današnji dan, 15. siječnja 1992. godine, sve zemlje članice tadašnje Europske zajednice, priznale su Republiku Hrvatsku kao suverenu i samostalnu državu. Hrvatski put do samostalnosti i suverenosti nažalost nije prošao bez velikih ljudskih žrtava kojih se danas s pijetetom i ponosom prisjećamo i čiju žrtvu nikada ne smijemo zaboraviti.

Stoga se danas kada je Hrvatska punopravna članica Europske unije, a sljedećih 6 mjeseci i predsjedava Vijećem EU moramo prisjetiti zajedništva građana Hrvatske koje nam je omogućilo pobjedu u borbi za samostalnost, te zajedničkim snagama prevladati opasne ideološke sukobe i raditi na daljnjem demokratskom i gospodarskom razvoju naše zemlje.

Narodna stranka – Reformisti svim građanima Republike Hrvatske upućuje iskrene čestitke povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske!