Čestitka Narodne stranke – Reformisti povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

Čestitka Narodne stranke – Reformisti povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

Zagreb, 15.1.2020. - Na današnji dan, 15. siječnja 1992. godine, sve zemlje članice tadašnje Europske zajednice, priznale su Republiku Hrvatsku kao suverenu i samostalnu državu. Hrvatski put do samostalnosti i suverenosti nažalost nije prošao bez velikih ljudskih žrtava kojih se danas s pijetetom i ponosom prisjećamo i čiju žrtvu nikada ne smijemo zaboraviti.

Stoga se danas kada je Hrvatska punopravna članica Europske unije, a sljedećih 6 mjeseci i predsjedava Vijećem EU moramo prisjetiti zajedništva građana Hrvatske koje nam je omogućilo pobjedu u borbi za samostalnost, te zajedničkim snagama prevladati opasne ideološke sukobe i raditi na daljnjem demokratskom i gospodarskom razvoju naše zemlje.

Narodna stranka – Reformisti svim građanima Republike Hrvatske upućuje iskrene čestitke povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske!

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”