Ovogodišnji Svečani bal pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije

Ovogodišnji Svečani bal pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije

Svečani bal Varaždinske županije koji će se održati 24. siječnja ove godine u HNK  u Varaždinu biti će održani pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije. Traženo pokroviteljstvo predstavlja potvrdu visoke kvalitete i značaja samoga bala za Varaždinsku županiju, ali i cijelu Hrvatsku.

Republika Hrvatska preuzela je šestomjesečno rotirajuće predsjedanje Europskom Unijom,  a predsjedanje je za svaku državu članicu iznimno važna uloga, koja donosi brojne izazove, ali i prilike – kako za državu članicu, tako i za njezinu državnu upravu. Za Republiku Hrvatsku ova će uloga biti dodatno važna iz razloga što će to biti prvi puta da se nalazi u ulozi predsjedateljice Vijećem.

Upravo će Svečani bal biti prilika za okupljanje mnogih uglednih gostiju iz svijeta politike, gospodarstva, kulture, ali i diplomacije te će zasigurno uz druge programe biti jedna od glavnih manifestacija u okviru predsjedavanja Vijećem Europske unije.

U prilog tome ide i pripremljeni bogati te atraktivni program u kojem ćemo ponovno predstaviti sve najbolje iz Varaždinske županije.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”