Reformisti darivali Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin

Interesni odbor žena Gradske organizacije Varaždin čija je predsjednica županijska vijećnica Vlasta Cindrić, zajedno s predsjednicom Gradske organizacije Varaždin Natalijom Martinčević, potpredsjednikom Gradske organizacije Varaždin Darkom Deteljom, predsjednikom Interesnog odbora umirovljenika Vladimirom Kozjakom i tajnicom Gradske organizacije Mirjanom Soldatek darivali su danas Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin.

Interesni odbor žena Gradske organizacije već tradicionalno za blagdan Sv. Nikole daruje odjel pedijatrije. Svaki dar veselje je u ovo blagdansko vrijeme, a nadamo se da će se ovim skromnim poklonima darivanima od srca razveseliti naši mališani, a kupnjom i darivanjem potrebnih instrumenata olakšati rad vrijednih doktora i medicinskih sestara koji se brinu o mališanima.

Ovo je naše tradicionalno darivanje i svakako ćemo nastaviti tu gestu i u narednim godinama, naglasila je Martinčević.

Predstavnici Gradske organizacije i Interesnog odbora žena zahvalili su na toplom prijemu i uručenoj zahvalnici pomoćniku ravnatelja Damiru Poljaku, dr. Branki Maretić, voditeljici odsjeka za pedijatriju, Anici Sekovanić, pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo i glavnoj sestri odjela pedijatrije Jasmini Crnčec te im poželjeli svako dobro njima i svim djelatnicima Opće bolnice Varaždin za Božić i Novu godinu.