Grad s Čehokom napokon ima vlast koja našim novcima realizira plaćanje izrade “idejnih projekta”

S obzirom na javljanje aktera koji nisu prihvatili prijedlog Reformista 2017. godine želimo naglasiti kako su Reformisti čak dva puta 2017. godine pisanim putem tražili rekonstrukciju pothodnika, a što sada Čehok tek najavljuje.

Ispred Vijeća 2. mjesnog odbora, čija je predsjednica Ivana Golubić Horvat, 21. rujna 2017., Gradu Varaždinu službeno je predan prijedlog prioritetnih projekata mjesnog odbora u kojem se nalazi navedeni prijedlog rekonstrukcije pothodnika. Također, isto je traženo i na Gradskom vijeću 15. prosinca 2017.

Stoga najljepše molimo i g. Čehoka i g. Habijana da ubuduće kvalitetne ideje prihvaćaju bez obzira od koje političke opcije one dolaze jer biti na čelu Grada znači raditi za dobrobit građana, a ne opstruirati ideje zbog netrepeljivosti prema političkim suparnicima.

Grad Varaždin s Čehokom napokon ima vlast koja našim novcima realizira plaćanje izrade “idejnih projekta”,  koji se nikada ne realiziraju ali se zato privatne tvrtke koje ih crtaju jako vesele.

Prilog 1.  prijedlog prioritetnih projekta 2. mjesnog odbora, prijedlog prioritetnih projekta 2. mjesnog odbora

Prilog 2. amandman Reformista 2017.