Održan predizborni skup u Varaždinskim Toplicama

U ponedjeljak, 20.5., održan je predizborni skup Reformista u Varaždinskim Toplicama. Skupu su prisustvovali nositelj liste Narodne stranke – REFORMISTI za izbore za EU parlament, Radimir Čačić te kandidati Narodne stranke – REFORMISTI za izbore za EU parlament Natalija Martinčević i Tomislav Paljak. Skupu su prisustvovali brojni mještani Varaždinskih Toplica, a o projektima koji se provode govorio je predsjednik Narodne stranke -REFORMISTI, Radimir Čačić.

'' Varaždinske toplice su najpotentniji, najkvalitetniji resurs koji Varaždinska županija ima. To je također i najveći gospodarski potencijal koji županija ima u svojem vlasništvu, jer ovo ovdje nije samo zdravstvo, nego otvara puno šire potencijale. Zato nakon više od 40 godina počinjemo s ozbiljnim ulaganjem u bolnicu jer se u tih 40 godina nije napravilo i uložilo skoro ništa. Obnova i dogradnja bolnice je ogroman zahvat, govorimo o 130 milijuna kuna ukupne vrijednosti, ako ne računamo Spinalni centar koji ćemo izgraditi. Trenutno je u provedbi projekt energetske obnove Specijalne bolnice u vrijednosti preko 70 milijuna kuna, odobreni su projekti energetske obnove Lovrine kupelji, Termi i Konstantinovog doma, što je dodatnih 50 milijuna kuna, a tome treba dodati i izgradnju Spinalnog centra u iznosu preko 107 milijuna kuna, što je također odobreni projekt. U rekonstrukciju Minerve svakako krećemo do polovice jeseni, a onda imamo godinu i pol dana posla da završimo radove. Radimo to sa europskim novcem. Stvarni rezultati će biti kad sagradimo i komercijalne kapacitete za koje ćemo i sami tražiti partnere za izgradnju.'' rekao je Čačić u Varaždinskim Toplicama.