Održani predizborni skupovi u Novom Marofu i Lepoglavi

Održani predizborni skupovi u Novom Marofu i Lepoglavi

U četvrtak, 9.5., održani su skupovi Narodne stranke – REFORMISTI u Novom Marofu i Lepoglavi. Na skupu u Novom Marofu okupljenim građanima obratio se nositelj liste Reformista za EU parlament, predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI, Radimir Čačić.

''Ovdje u Novom Marofu, na temeljima na kojima je rasla trava od 2013.-2017., otvorili smo gradilište i u godinu dana otvorili objekt za palijativnu skrb vrijedan 51.5 milijuna kuna, za koji se posebno educiralo 50 sestara, ima 79 ležajeva, od ukupno 350 koliko je predviđeno za palijativnu skrb u cijeloj Hrvatskoj. Osim u zdravstvo, ovdje značajna sredstva ulažemo i u školstvo. U tijeku je javna nabava radova na energetskoj obnovi OŠ Novi Marof, vrijednosti 7.5 milijuna kuna, priprema se projekt energetske obnove PŠ Remetinec, u tijeku je priprema projekta energetske obnove PŠ Podevčevo u vrijednosti 500.000 kuna. Financiramo nabavu školskih udžbenika, pomoćnike u nastavi, školsku prehranu za djecu u riziku od siromaštva za otprilike 222 djece. To je samo dio od niza projekata koje ovdje radimo.'' rekao je Čačić u Novom Marofu.

Skupu u Novom Marofu prisustvovali su i Tomislav Paljak, kandidat Narodne stranke – REFORMISTI za izbore za EU parlament i Nenad Koščak, potpredsjednik Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije.

Na skupu u Lepoglavi predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI, Radimir Čačić, naglasio je kako je Varaždinska županija najuspješnija u Hrvatskoj po pitanju provedbe projekata, budući da je od 2017. do danas županiji odobreno više od 100 projekata u ukupnoj vrijednosti preko 740 milijuna kuna. ''Ako to usporedimo s periodom 2013.-2017., kad je Varaždinska županija uspjela povući tek 4 milijuna kuna europskog novca, odnosno bila pri samom dnu u Hrvatskoj po povlačenju novaca iz EU fondova, svima je potpuno jasno da mi sada znamo što radimo i kamo idemo.'' rekao je Čačić.

Prisutne je u Lepoglavi pozdravio i predsjednik Županijske organizacije Reformista, Tomislav Paljak.

''U nedjelju se ovdje u Lepoglavi održavaju izbori za Vijeća mjesnih odbora na koje ćemo izaći u koaliciji s SDP-om i HSU-om. Vjerujem kako će u nedjelju građani prepoznati da je ovo koalicija uspješnih ljudi, da su ovdje ljudi koji znaju da Lepoglava može bolje, i najbitnije, znaju kako to ostvariti. Pozivam vas sve da izađete na izbore u nedjelju i podržite našu koaliciju.'' poručio je Paljak.

Skupu u Lepoglavi nazočili su i Hrvoje Kovač, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Lepoglava i zamjenik gradonačelnika Lepoglave te Robert Vugrin, potpredsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”