Koalicija SDP-Reformisti- HSU održali su posljednje predizborne skupove po mjesnim odborima

Jučer, 2. svibnja održan je predizborni skup u 2. mjesnom odboru gdje je nositeljica liste i aktualna predsjednica Vijeća mjesnog odbora Ivana Golubić Horvat. Na druženju održanom u prostorijama mjesnog odbora u Kolodvorskoj, Golubić Horvat se osvrnula na inicijative i probleme 2. mjesnog odbora.

U Društvenom domu u Jalkovcu pred više od 100 okupljenih građana, predizborni skup održao je nositelj liste koalicije SDP-Reformisti-HSU aktualni predsjednik Vijeća mjesnog odbora Jalkovec, zamjenik župana Varaždinske županije i potpredsjednik Gradske organizacije Varaždin Robert Vugrin.

Vugrin je istaknuo i pobrojao sve inicijative koje je pokrenuo i realizirao kao predsjednik Vijeća mjesnog odbora. Istaknuo je obnovu interijera Društvenog doma, zamjena drvenih električnih stupova, posebno je istaknuo važnu inicijativu koju je pokrenuo, a to je izmještanje kamionskog prometa iz samog naselja izgradnjom čvora na jugozapadnoj obilaznici. Osvrnuo se i na smrad iz pogona za intenzivni uzgoj peradi, stopirane radove na izgradnji kanalizacije i nepostojeći sustav zbrinjavanja oborinskih voda.

Na temu kamionskog prometa, potpredsjednica Reformista i savjetnica župana Martinčević govorila je o peticiji koju su Reformisti pokrenuli i s kojom će se uputiti premijeru o ukidanju donesenog Pravilnika o ograničavanju kamionskog prometa s kojim se kamionski promet usmjerio i kroz Grad Varaždin.

Marković je pobrojao aktualne probleme u Gradu Varaždinu na koje Reformisti i SDP stalno upozoravaju.

Prisutnima se obratio i predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

- Na ovoj listi koja se predstavlja kao nezavisna nema nezavisnih, već samo vrlo ovisnih o Ivanu Čehoku. Grad se ne smije oglušivati na probleme i zahtjeve mjesnih odbora. Ovi izbori koji su u nedjelju su prilika da se s razine mjesnih odbora pošalje poruka nezadovoljstva dosadašnjim načinom vođenja Grada. – izjavio je župan Čačić.

Na skupu u Jalkovcu prisutni su bili i Zlatko Zuber, v.d. gradske organizacije HSU Varaždin, Nenad Koščak, potpredsjednik Županijske organizacije Reformista i županijski vijećnik, Darko Detelj, potpredsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin i gradski vijećnik Grada Varaždina, Mirjana Soldatek, tajnica Gradske organizacije Varaždin, Nedeljko Novak, tajnik Gradske organizacije SDP-a.