Reformisti diljem Varaždinske županije povodom Uskrsa darivali svoje sugrađane

Reformisti diljem Varaždinske županije povodom Uskrsa darivali svoje sugrađane

Tijekom Velikog tjedna Reformisti su diljem Varaždinske županije darivali svoje sugrađane.

Gradska organizacija Reformista Varaždin povodom Uskrsa svojim sugrađanima podijelila je oko 300 paketa svježih jaja, 2500 pisanica, 100 čokoladnih zečeva na različitim lokacijama u gradu. Župan Radimir Čačić zajedno sa savjetnicom Natalijom Martinčević, dožupanima Tomislavom Paljkom i Robertom Vugrinom te vodstvom Županijske i Gradske organizacije Reformista Varaždin posjetio je Dom umirovljenika gdje je korisnicima poklonio prigodne poklone, a sa sugrađanima su se uz podjelu jaja i pisanica družili i na Franjevačkom trgu i na Gradskoj tržnici Varaždin.  Uz prigodnu podjelu pisanica Reformisti Gradske organizacije Varaždin Uskrs su čestitali i sugrađanima u 3. i 4. Mjesnom ogranku, kao i u Mjesnom ogranku Kučan Gornji i Banfica.

Reformisti iz Svetog Ilije posjetili su Dom za starije i nemoćne u Tomaševcu te korisnike darivali prigodnim poklonima. Gradska organizacija Reformista Ludbreg, zajedno s Općinskim organizacijama Martijanec i Sveti Đurđ te Općinske organizacije Vidovec i Cestica darivale su potrebite u svojim općinama prehrambenim i drugim artiklima, dok su Općinske organizacije Reformista iz Kneginca i Maruševca posjetile dječji vrtić u svojim općinama te najmlađe razveselile podjelom slatkih paketića.

Gradske organizacije Ivanec, Lepoglava, Varaždinske toplice te Općinske organizacije Bednja, Petrijanec, Sračinec i Trnovec Bartolovečki sa svojim sugrađanima družili su se uz prigodnu podjelu pisanica.

Sve gradske i općinske organizacije Reformista diljem županije svojim su sugrađanima zaželjele sretan i blagoslovljen Uskrs!

3_MO Dom_umirovljenika_2 Franjevaki_trg__2 Franjevaki_trg__3 LudbregMartijanecur Sracinec SvIlija1 Trnovec_B2 Vidovec2

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”