Ispred Varteksa Reformisti podijelili preko 700 paketa jaja

Ispred Varteksa Reformisti podijelili preko 700 paketa jaja

Ispred tvornice Varteks danas, na Veliki petak, predsjednik Narodne stranke - REFORMISTI  Radimir Čačić i potpredsjednica Natalija Martinčević podijelili su preko 700 paketa svježih jaja zaposlenicima Varteksa ali i svih tvrtki koje se nalaze u njihovim prostorijama.

- Na Međunarodni dan žena podijelili smo ženama jaglace, a danas smo svima podijelili svježa jaja i boje kao mali znak pažnje povodom Uskrsa. - naglasio je predsjednik Reformista Čačić.

Reformisti su na ovaj način započeli s prigodnim darivanjima građana povodom uskršnjih blagdana, a građane će darivati i sutra, na Veliku subotu, na tržnici i Franjevačkom trgu kao i po mjesnim odborima. Uz predsjednika Reformista Radimira Čačića i potpredsjednicu Nataliju Martinčević podjeli su se pridružili i potpredsjednik Županijske organizacije Nenad Koščak, potpredsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin Darko Detelj te tajnica Gradske organizacije Mirjana Soldatek.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”