Ispred Varteksa Reformisti podijelili preko 700 paketa jaja

Ispred tvornice Varteks danas, na Veliki petak, predsjednik Narodne stranke - REFORMISTI  Radimir Čačić i potpredsjednica Natalija Martinčević podijelili su preko 700 paketa svježih jaja zaposlenicima Varteksa ali i svih tvrtki koje se nalaze u njihovim prostorijama.

- Na Međunarodni dan žena podijelili smo ženama jaglace, a danas smo svima podijelili svježa jaja i boje kao mali znak pažnje povodom Uskrsa. - naglasio je predsjednik Reformista Čačić.

Reformisti su na ovaj način započeli s prigodnim darivanjima građana povodom uskršnjih blagdana, a građane će darivati i sutra, na Veliku subotu, na tržnici i Franjevačkom trgu kao i po mjesnim odborima. Uz predsjednika Reformista Radimira Čačića i potpredsjednicu Nataliju Martinčević podjeli su se pridružili i potpredsjednik Županijske organizacije Nenad Koščak, potpredsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin Darko Detelj te tajnica Gradske organizacije Mirjana Soldatek.