Reformisti napustili Bandićev klub: "Prebjezi nas kompromitiraju"

Reformisti napustili Bandićev klub: "Prebjezi nas kompromitiraju"

Radimir Čačić i Darinko Dumbović odlučili su napustiti Bandićev Klub zastupnika, a svoju su odluku iznijeli u dnevniku N1 televizije.

Kako je rekao Čačić, smatra kako ih kompromitira broj prebjega koji predstavljaju potpunu promjenu političke pozicije u odnosu na volju birača te kako su ljudi koji su došli izabrani su na drugoj političkoj poziciji. - Nakon ovog neviđenog preokreta, da strateški partner lijevog centra koji je sve potpisao, to je HNS, promijeni kaput i postane strateški partner desnog centra, nakon toga je sve moguće. Nakon što je cijela jedna stranka prodala svoje glasače, ne treba se čuditi što se to događa pojedinačno. Mi se s time ne možemo složiti. Smatramo da je trenutak da počnemo djelovati samostalno u Saboru, rekao je Čačić. Dumbović je dodao kako ovoga trenutka ne može odgovoriti hoće li se vezati uz nekoga. Upitan za potporu premijeru Plenkoviću, Čačić je rekao da će Reformisti i dalje podržati sve prijedloge koje smatraju dobrim, odnosno da načelno ne vide alternativu.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem