Reformisti prigodno obilježili Majčin dan

Reformisti prigodno obilježili Majčin dan

Povodom Majčinog dana koji se obilježava druge nedjelje u svibnju, Reformisti Varaždinske  organizacije danas su, 11. svibnja, darivali majke na Franjevačkom trgu.

Majčin dan započeo je s obilježavanjem još davne 1877., a službenim postao je tridesetak godina kasnije.

- Ovim prigodnim znakom pažnje danas smo obilježili Majčin dan, iako smo svi svjesni da majkama treba svakodnevno posvećivati pažnju.  Njihova uloga u našim životima, kao i nama majkama u životima naše djece je zaista zahtjevna i posebna. Ovim putem svim majkama diljem Varaždina i Varaždinske županije želim sretan njihov odnosno naš dan -  rekla je Natalija Martinčević, potpredsjednica Reformista.

 Presadnice prekrasnih trajnica koje su Reformisti danas podijelili donirala je gđa Marija Cafuk i Općinska organizacija Vidovec na čelu s predsjednikom Renatom Cafukom. Osim potpredsjednice Reformista Natalije Martinčević i potpredsjednika Županijske organizacije Varaždinske županije Nenada Koščaka, članova predsjedništva Gradske organizacije Varaždin, Općinske organizacije Vidovec u podjelu su se uključili i članovi Interesnog odbora mladih i žena varaždinskih Reformista.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem