Okrugli stol "Učešće mladih u politici"

Dana 24.03. u sklopu prvog modula za treću generaciju učesnika Regionalne liberalne političke akademije, u organizaciji fondacije"Boris Divković", u  hotelu Holiday u Sarajevu održan je okrugli stol pod nazivom "Učešće mladih u politici" . Na okruglom stolu kao jedan od panelista sudjelovao je i predsjednik Interesnog odbora mladih Reformista Primorsko-goranske županije Dajan Delić, gdje je govorio o radu sa mladima unutar stranke kao i o organizaciji i vođenju kampanja. Na okruglom stolu kao panelisti sudjelovali su i kolegice i kolege iz Naše stranke (Bosna i Hercegovina), Nove stranke (Srbija), LDPa (Srbija), Liberalne partije Crne Gore, Liberalno demokratske mladine (Makedonija) i HNSa.