Reformisti obilježili Međunarodni dan žena diljem Županije

Reformisti obilježili Međunarodni dan žena diljem Županije

Reformisti Varaždinske županije obilježili su današnji Međunarodni Dan žena. Današnjim slavljenicama podijeljeno je preko 1500 jaglaca i to u Varaždinu na četiri lokacije (Franjevački trg, 3. i 4. mjesni odbor i 6. mjesni odbor Banfica), Novom Marofu, Ludbregu, Ivancu, Lepoglava, Martijancu, Vidovcu, Cestica, Svetom Đurđu, Sračincu, Svetom Iliji (Doljanu), a Reformisti iz Varaždinskih Toplica počastili su žene slasnim kolačima.
Početak obilježavanja ovog Međunarodnog dana Reformisti su započeli već u utorak, 6. ožujka, izuzetno posjećenim Okruglim stolom u organizaciji Interesnog odbora žena Gradske organizacije Varaždin i Interesnog odbora žena Reformista Varaždinske županije.

Općinske i gradske organizacije danas su posjetili predsjednik Narodne stranke - REFORMISTI Radimir Čačić i potpredsjednica Reformista Natalija Martinčević te im osobno čestitali ovaj povijesni dan za žene. Međunarodni dan žena tradicionalno se slavi 8.ožujka, a prvi Dan žena je obilježen 8. ožujka 1909.godine.

Reformisti se u svom programu zalažu za ravnopravnost spolova, jednak status i jednake mogućnosti za ostvarivanje svojih prava, uravnoteženo sudjelovanje u političkom djelovanju, kao i jednaku korist od ostvarenih rezultata.
Kroz Interesne odbore žena otvaraju važne teme koje se dotiču i utječu direktno na žene.

Varaždin

 

 

Lepoglava

 

Ludbreg

 

Ivanec

 

Sračinec

 

 

Novi Marof

 

 

Varaždinske Toplice

 

 

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem