Reformisti obilježili Međunarodni dan žena diljem Županije

Reformisti Varaždinske županije obilježili su današnji Međunarodni Dan žena. Današnjim slavljenicama podijeljeno je preko 1500 jaglaca i to u Varaždinu na četiri lokacije (Franjevački trg, 3. i 4. mjesni odbor i 6. mjesni odbor Banfica), Novom Marofu, Ludbregu, Ivancu, Lepoglava, Martijancu, Vidovcu, Cestica, Svetom Đurđu, Sračincu, Svetom Iliji (Doljanu), a Reformisti iz Varaždinskih Toplica počastili su žene slasnim kolačima.
Početak obilježavanja ovog Međunarodnog dana Reformisti su započeli već u utorak, 6. ožujka, izuzetno posjećenim Okruglim stolom u organizaciji Interesnog odbora žena Gradske organizacije Varaždin i Interesnog odbora žena Reformista Varaždinske županije.

Općinske i gradske organizacije danas su posjetili predsjednik Narodne stranke - REFORMISTI Radimir Čačić i potpredsjednica Reformista Natalija Martinčević te im osobno čestitali ovaj povijesni dan za žene. Međunarodni dan žena tradicionalno se slavi 8.ožujka, a prvi Dan žena je obilježen 8. ožujka 1909.godine.

Reformisti se u svom programu zalažu za ravnopravnost spolova, jednak status i jednake mogućnosti za ostvarivanje svojih prava, uravnoteženo sudjelovanje u političkom djelovanju, kao i jednaku korist od ostvarenih rezultata.
Kroz Interesne odbore žena otvaraju važne teme koje se dotiču i utječu direktno na žene.

Varaždin

Lepoglava