Reformisti u Kastvu druga najjača lista po osvojenim glasovima

Reformisti u Kastvu druga najjača lista po osvojenim glasovima

Narodna stranka – REFORMISTI premoćno je osvojila Mjesni odbor Rešetari, u kojem će moći izabrati svog predsjednika. Reformisti su ujedno u apsolutnom zbroju na drugom mjestu po ukupnom broju glasova, iza kastavskog SDP-a, te su osvojili 4 vijećnička mandata.

Predsjednik kastavskih reformista Zemir Delić ponosan je na rezultate ostvarene na cijelom području Kastva.
– Pobijedili smo u Rešetarima, što je bilo i očekivano, s obzirom na to da nam je najveći kastavski mjesni odbor naša važna izborna baza. U Rešetarima ćemo preuzeti odgovornost za funkcioniranje mjesnog odbora, a drago nam je da smo osvojili i vijećničko mjesto u Spinčićima. Ono što nam je bitno jest to da smo drugi po ukupnom broju glasova iza SDP-a. Gledajući na razini cijelog grada dobili smo 20,47 posto podrške, iako se to, stjecajem okolnosti, nije prelilo i u mandate. Izlaznost nije na razini lokalnih izbora, ali riječ je o reprezentativnom uzorku koji pokazuje da je naša kampanja bila uspješna i da smo privukli nove birače, rekao je Zemir Delić.

Kastavski su Reformisti posebno ponosni na pobjedu u najvećem i najmnogoljudnijem mjesnom odboru Rešetari gdje Reformisti sami čine većinu u vijeću.

 

- Naše sugrađanke i sugrađani prepoznali su naš program u kojem nema ideologija već isključivo rad za boljitak naših naselja. Izborni rezultat samo potvrđuje naš slogan "ljudi čine razliku", ističu kastavski Reformisti.