Reformisti u Kastvu druga najjača lista po osvojenim glasovima

Reformisti u Kastvu druga najjača lista po osvojenim glasovima

Narodna stranka – REFORMISTI premoćno je osvojila Mjesni odbor Rešetari, u kojem će moći izabrati svog predsjednika. Reformisti su ujedno u apsolutnom zbroju na drugom mjestu po ukupnom broju glasova, iza kastavskog SDP-a, te su osvojili 4 vijećnička mandata.

Predsjednik kastavskih reformista Zemir Delić ponosan je na rezultate ostvarene na cijelom području Kastva.
– Pobijedili smo u Rešetarima, što je bilo i očekivano, s obzirom na to da nam je najveći kastavski mjesni odbor naša važna izborna baza. U Rešetarima ćemo preuzeti odgovornost za funkcioniranje mjesnog odbora, a drago nam je da smo osvojili i vijećničko mjesto u Spinčićima. Ono što nam je bitno jest to da smo drugi po ukupnom broju glasova iza SDP-a. Gledajući na razini cijelog grada dobili smo 20,47 posto podrške, iako se to, stjecajem okolnosti, nije prelilo i u mandate. Izlaznost nije na razini lokalnih izbora, ali riječ je o reprezentativnom uzorku koji pokazuje da je naša kampanja bila uspješna i da smo privukli nove birače, rekao je Zemir Delić.

Kastavski su Reformisti posebno ponosni na pobjedu u najvećem i najmnogoljudnijem mjesnom odboru Rešetari gdje Reformisti sami čine većinu u vijeću.

 

- Naše sugrađanke i sugrađani prepoznali su naš program u kojem nema ideologija već isključivo rad za boljitak naših naselja. Izborni rezultat samo potvrđuje naš slogan "ljudi čine razliku", ističu kastavski Reformisti.

 

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem