Održana Izborna skupština Gradske organizacije Reformista Novi Marof

Održana Izborna skupština Gradske organizacije Reformista Novi Marof

U potpuno ispunjenoj Maloj dvorani Kulturnog centra Ivan Rabuzin u Novom Marofu održana je Izborna skupština Gradske organizacije Reformista Novi Marof. Za predsjednika Novomarofske organizacije izabran je Dario Poljak, dok su za potpredsjednike izabrani Branko Zemljak i Boris Šafran. Također, Reformisti su u Gradskom vijeću dobili i jednog vijećnika, te će aktivno sudjelovati u radu Vijeća. Na početku Izborne skupštine sve prisutne pozdravio je predsjednik Županijske organizacije i zamjenik župana Tomislav Paljak.

Dario Poljak, novoizabrani predsjednik Reformista u Marofu, u svom je predstavljanju pozvao sve članove s područja Grada Novog Marofa da se aktivno uključe u rad stranke svojim prijedlozima i inicijativama.

- Novi Marof ima 30 mjesnih odbora, imamo veliki prostor za djelovanje i vjerujem da ćemo uz pomoć našeg predsjednika stranke i župana, kao i kompletnog vodstva Reformista napraviti puno za naš Marof - rekao je Poljak. Prisutnima se na kraju Izborne skupštine obratio i predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, koji se osvrnuo na strateške projekte u Županiji, posebno na projekte u Novom Marofu.

- Pokrenuli smo milijunske projekte u Novom Marofu u zdravstvu i u obrazovanju. Godinama su trajala natezanja oko čestice na kojoj su bili izgrađeni temelji za novi objekt palijativne skrbi, sve je stajalo na mjestu jer nije bilo sposobnosti da se riješi problem. U nepuna dva mjeseca od kada smo stupili na vlast, riješili smo imovinsko pravnu zavrzlamu i pokrenuli radove vrijedne 51,5 milijuna kuna na izgradnji novog objekta palijativne skrbi.

Pri kraju nam je i obnova srednje škole Novi Marof prema energetskoj učinkovitosti, a kreće i obnova osnovne škole. Vjerujem u ovu organizaciju, u ljude i vjerujem da će ovi ljudi zajedno s nama pokrenuti dobre inicijative i projekte za Novi Marof, Reformisti su regionalna stranka, stranka centra i treba gledati na interese naših građana. Svaki onaj koji se odluči za politiku, to bi trebao napraviti s ciljem da se napravi nešto dobro za građane i za okolinu u kojoj živi - nakraju je zaključio župan Čačić.

Izbornoj skupštini prisutni su bili i potpredsjednica Reformista i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, zamjenik župana Robert Vugrin, županijski vijećnici Nenad Koščak, Davor Golub i Mihael Liber te ostali gosti.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem