Pokrenuli inicijativu za rješavanje problema vezanih na Županijsku cestu u mjestu Nova Ves u Općini Petrijanec

Pokrenuli inicijativu za rješavanje problema vezanih na Županijsku cestu u mjestu Nova Ves u Općini Petrijanec

Reformisti Općinske organizacije Petrijanec pokrenuli su inicijativu za rješavanje problema vezanih na Županijsku cestu u mjestu Nova Ves u Općini Petrijanec. Naime, cesta je vrlo prometna te je procijenjeno da navedenom prometnicom dnevno prolazi 600 do 900 vozila od kojih većina nažalost prekoračuje dozvoljenu brzinu te na taj način u opasnost su dovedeni svi sudionici u prometu.

Do sada Općina nije pokrenula nikakvu inicijativu za saniranje ove Županijske ceste, stoga su Reformisti inicijativu pokrenuli u suradnji s Županijskom upravom za ceste. Na teren i u obilazak izašli su predsjednik Upravnog vijeća Nenad Koščak i ravnatelj Tomislav Osonjački. Radovi na prometnici su započeli prošli tjedan, a u izradi je semafor s ''kaznom paljenja crvenog svijetla'' u slučaju prevelike brzine. Vrijednost navedenih radova je 318. 000 kuna.

Narodna stranka – REFORMISTI Općinske organizacije Petrijanec je sigurnost u odvijanju prometa, posebice pješaka te školske djece, stavila na prioritetno mjesto u planu svog djelovanja kao i u Programu s kojim je nastupila na lokalnim izborima prošle godine. Sukladno tome, ovom inicijativom pokazuje se vjerodostojnost obećanjima prema građanima Općine, naglasili su predsjednik Općinske organizacije Reformista Petrijanec Roman Strelec i potpredsjednik Davor Golub. Zadovoljstvo riješavanjem jednog od prometnih problema Nove Vesi istaknula je i Ivanka Divjak ( Reformisti) predsjednica mjesnog odbora Nova Ves.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem