Reformisti i njihovi gosti uživali u Špancirfestu

Reformisti i njihovi gosti uživali u Špancirfestu

Predsjednik Reformista Radimir Čačić i saborska zastupnica Natalija Martinčević zajedno s kolegicama i kolegama iz predsjedništva Gradske organizacije Varaždin  i Županijske organizacije Varaždinske županije posjetili su 25.-ti varaždinski Špancirfest. U društvu Reformista Špancirfest su posjetili i bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, predsjednik IDS-a Dalibor Paus, predsjednik Fokus-a Davor Nađi, saborski zastupnik Damir Bajs te član predsjedništva Fokusa Dubravko Ponoš.

Svi zajedno s dobrim emocijama uživali su u bogatom programu i šetnji varaždinskim ulicama i trgovima, a druženje su završili u opuštenoj atmosferi u nezaobilaznom Vinskom gradu.

- Naši gosti uživali su u našem prekrasnom gradu koji je ispunjen šarenilom, bogatim programima i posebnoj energiji kojom Varaždin zrači ovih 10 dana trajanja Špancirfesta. – poručuju Reforrmisti.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”